Používa nekdo z vas novou Allamat 408?? Co rikate na parametry?? Nam se jako levna radiostanice velice osvedcila a jestly to dopadne dobre tak se dockame i multiverze ale to uz bude zalezet jen na dodavately ( Allamat ) . Osobni test s antenou Micro 30 a dosah kolem 8-10km, coz na tak kratkou antenu je naprosto perfektni. Napiste vase nazory, rad se poucim atd. Cus
V této gategorii CB je přece i pár jiných staniček. TTI, Alan, dá se ještě sehnat nová All 295.... Nedělejte si zbytečnou skrytou reklamu, kterou rozhodně na Milíně nepotřebujete. Jinak já osobně jsem s Vaší prodejnou spokojený oproti největší konkurenci kterou máte.
Proč by si nemohli dělat reklamu? Vždyť z toho žijou. Kromě toho mi to jako skrytá reklama nepřipadá, ale jeko informace. Bonku, ty to vidíš jinak, protože máš vědomosti, ale spousta lidí se nechá rádo informovat.
Já chtěl jen napsat, že s tou anténou udělat 8 -10 km spojení.... nevím. Ale jak říkám kluci na Milíně jsou OK ,konkurence se může učit. Hlavně komunikace......
Antény od firmy Sirio jsou velice kvalitni i v takhle malem provedeni. A stanicka Allamat 408 ma citlivy prijimac a hodne slusnou modulaci. Urco kdo hleda jednoducho a hlavne levnou stanici tak bych nevahal